Klanten beoordelen ons met een 8,1

De Vrouw uit het Zuiden (Eenakter van Johan Stapert)

22 april - 19:30 tot 20:00
Laden Evenementen

De Vrouw uit het Zuiden

Op maandagvond 22 april (vanaf 19.30 uur in VRIJDAG Prinsentheater) wordt het regiestuk van Johan Stapert opgevoerd: De Vrouw uit het Zuiden. Deze bewerking van een kort werk van Roald Dahl vertelt een onheilspellend verhaal over de duistere kanten van de menselijke natuur. Tijdens een vakantie gaat een jonge man een vreemde weddenschap met zware consequenties aan.
In hoeverre heb je je lot in eigen hand?

 

Tekst: Roald Dahl
Regie: Johan Stapert
Spelers: Aaron Migchels, Henny van der Windt, Joe Nieuwstad, Kasper Jolink, Laurie Breukel, Suzanne Hofsteenge

 

Kom je ook kijken?

Ticket: €3,- Koop hier je tickets.

Combi-ticket
Op maandag 22 april zijn er maar liefst 2 eenakters te zien in het VRIJDAG Prinsentheater: De Vrouw uit het Zuiden (Johan Stapert) en De lange nasleep van een korte mededeling (Roy Schepers).

Koop een ticket per voorstelling óf bestel een combi-ticket van 5 euro en bekijk alle eenakters op één avond.
 

Eenakters van de Regieopleiding

De regieopleiding is al meer dan twintig jaar een begrip in stad en regio. De opleiding traint toekomstige regisseurs in het begeleiden van spelers naar verrassende amateurtheatervoorstellingen. Onderdeel van het derde jaar is het regisseren van een Eenakter (van ongeveer 30 minuten).  De cursist wordt daarbij begeleid door een docent.  De spelers voor de eenakters komen van buiten de opleiding via audities. Het derde jaar bestaat momenteel uit vijftien cursisten. Het KultuurLoket faciliteert de opleiding om het theaterlandschap van Groningen te ondersteunen.

Gegevens

Datum:
22 april
Tijd:
19:30 tot 20:00

Locatie

VRIJDAG Prinsentheater
Noorderbuitensingel 11
Groningen, 9717 KK Nederland
+ Google Maps
Telefoon
050 305 1400