Klanten beoordelen ons met een 8,1
Advies op maat

Advies

Waar kunnen we jou mee helpen?

Heb je mooie plannen voor een speciaal concert, evenement, project of voorstelling? En kun je hulp gebruiken bij het maken van het projectplan en de begroting? Wij geven kosteloos advies, bieden je een leidraad voor het opstellen van een projectplan en begroting, denken graag met je mee en hebben een overzicht van fondsen voor je!

Heb je behoefte aan advies of zoek je een sparringpartner in het formuleren van kunst- en cultuurbeleid? Wij adviseren graag beleidsmakers over kunst- en cultuurbeleid en zijn in diverse gemeenten partner in lokale initiatieven uit het culturele veld. Per heringedeelde gemeente werken wij mee aan het samenbrengen van partijen dat reeds bij verschillende gemeenten tot het vormen van Cultuurplatforms heeft geleid. Naar behoeften ondersteunen we de verschillende Cultuurplatforms in de vorm van advies en het creëren van kennisuitwisseling.

Ben je een vereniging of gezelschap en loop je ergens in vast? Vanuit onze expertise en toegang tot vele andere verenigingen en groepen binnen de provincie Groningen denken we graag met je mee.

Sociaal domein

KultuurLoket is dé gesprekspartner voor kunst en cultuur in het sociaal domein en de zorg.

Projectplan en begroting

Wij bieden je een leidraad om van jouw idee een projectplan te maken waar je fondsen mee kunt werven. Welke mooie plannen heb jij?

Fondsen en subsidies

We hebben een overzicht voor je van regionale, provinciale en landelijke fondsen. We denken graag met je mee welk fonds bij jouw plan past.

Organiseren

Wil je zelf een Open podium of een Meezingcafé organiseren? Wij hebben een stappenplan voor je klaarliggen en helpen je graag!

Auteursrechten

Auteursrechten, Buma Stemra, hoe zit het eigenlijk? We geven je informatie over auteursrechten en de Buma Stemra.

Oprichten stichting

Denk je eraan om een stichting op te richten? De kennisgids van Cultuur+Ondernemen geeft info waarmee jij de eerste stappen kunt zetten!

Ruimte voor Cultuur

Ben je op zoek naar andere repetitieruimte of een ruimte op te presenteren? Heb of zoek jij ruimte voor cultuur?

Netwerk

Wij verbinden het hele culturele veld in de provincie in samenwerking met regionale cultuurplatformen. Met wie zoek jij een klik?

Lees meer

Activiteiten

Wij organiseren diverse workshops, trainingen en opleidingen. Waarin wil jij je ontwikkelen? 

Lees meer

Kultuurloket heeft ons geholpen met het aanvragen van subsidies, ze waren altijd goed bereikbaar en proactief. De personen waar we contact mee hadden waren heel duidelijk en vriendelijk.

Bathroom ScenarioA capella studentenkoor