Advies

Heb jij hulp nodig bij je projectplan, begroting, voorstelling of concert? Wij denken graag met je mee en bieden gratis advies op maat

Waar kunnen we jou mee helpen?

Ben je kunstenaar of artiest en heb je mooie plannen voor een speciaal concert, evenement, project of voorstelling? En kun je hulp gebruiken bij het maken van het projectplan en de begroting? Wij geven kosteloos advies, bieden je een leidraad voor het opstellen van een projectplan en begroting, denken graag met je mee en hebben een overzicht van fondsen voor je!

Heb je behoefte aan advies of zoek je een sparringspartner in het formuleren van kunst- en cultuurbeleid? Wij adviseren graag beleidsmakers over kunst- en cultuurbeleid en zijn in diverse gemeenten partner in lokale initiatieven uit het culturele veld. Per heringedeelde gemeente werken wij mee aan het samenbrengen van partijen dat reeds bij verschillende gemeenten tot het vormen van Cultuurplatforms heeft geleid. Naar behoeften ondersteunen we de verschillende Cultuurplatforms in de vorm van advies en het creëren van kennisuitwisseling.

Ben je een vereniging of gezelschap en loop je ergens in vast? Vanuit onze expertise en toegang tot vele andere verenigingen en groepen binnen de provincie Groningen denken we graag met je mee.

(050) 3051 470

Advies tijdens corona

Ben jij dirigent, regisseur, docent of bestuurslid? We bieden informatie over maatregelen en subsidies en geven tips over repetities in tijden van corona.

Klik hier voor advies tijdens corona

Projectplan en begroting

Wij bieden je een leidraad om van jouw idee een projectplan te maken waar je fondsen mee kunt werven. Welke mooie plannen heb jij?

Fondsen en subsidies

We hebben een overzicht voor je van regionale, provinciale en landelijke fondsen. We denken graag met je mee welk fonds bij jouw plan past.

Auteursrechten

Auteursrechten, Buma Stemra, hoe zit het eigenlijk? We geven je informatie over auteursrechten en de Buma Stemra.

Ruimte voor Cultuur

De coronamaatregelen maken het voor amateurgezelschappen knap lastig om (coronaproof) te repeteren en te presenteren. Heb of zoek jij ruimte voor cultuur?

Promoten

Wij faciliteren de KultuurAgenda, het KultuurBlad en de KultuurCentrale om je zichtbaarheid te vergroten. Welke spotlight past bij jou?

Lees meer

Verbinden

Wij verbinden het hele culturele veld in de provincie in samenwerking met regionale cultuurplatformen. Met wie zoek jij een klik?

Lees meer

Ontwikkelen

Samen met partners uit het veld organiseren we workshops, trainingen en opleidingen. Waarin wil jij je ontwikkelen?

Lees meer