Klanten beoordelen ons met een 8,0
Waarin wil jij je ontwikkelen?

Activiteiten

Activiteiten

Zijn jullie op zoek naar nieuwe leden? Wil je leren hoe je zelf aan fondsenwerving kan doen? Of wil je regisseur voor amateurtheatergezelschappen worden? Wij organiseren diverse workshops, cursussen en opleidingen waardoor jij je kan ontwikkelen.

Hieronder lees je meer over de activiteiten die wij regelmatig aanbieden. In onze agenda vind je de activiteiten die binnenkort starten.

Binnenkort

Er zijn op dit moment nog geen nieuwe data bekend.

Wij organiseren

Training Leden Werven

Deze training helpt je de veranderingen voor jouw vereniging, organisatie of eigen praktijk in kaart te brengen en geeft een verfrissende kijk op het werven van nieuwe leden of cursisten.

Workshop Fondsenwerving

Hoe krijg je de financiering rond zodat jouw plan werkelijkheid kan worden? Het KultuurLoket geeft je in deze workshop handvatten om je fondsenwerving zo goed mogelijk aan te pakken.

Opleiding Theaterregie

De Opleiding Theaterregie traint toekomstige regisseurs in het begeleiden van spelers naar verrassende theatervoorstellingen. Samen met VRIJDAG faciliteert het KultuurLoket de opleiding.

Opleiding Productie

Het KultuurLoket is gestart met een pilot van de Productieopleiding: een opleiding voor mensen die al praktijkervaring hebben en aanvulling en/of verdieping zoeken van hun competenties.

Workshop Meezingcafé en Open Podium organiseren

Het Kultuurloket biedt een workshop aan waarin je zelf leert wat er komt kijken bij het organiseren van een Meezingcafé en een Open Podium.

De kerk als podium

In samenwerking met Stichting Oude Groninger Kerken zorgen we ervoor dat de Plaatselijke Commissies leren hoe ze activiteiten kunnen gaan organiseren.

Vinden & Binden van vrijwilligers

CMO STAMM organiseert inspiratiesessies voor vrijwilligersorganisaties om nieuwe vrijwilligers te vinden en te blijven binden aan jouw organisatie.

Wij maken mede mogelijk

Workshop Geluidstechniek

Arnoud van der Laan van AE Audio Productions organiseert workshops geluidstechniek over het bedienen van een geluidsinstallatie.

Workshop Lichttechniek

Renske Vera de Kam organiseert workshops lichttechniek om je voorstelling, optreden of concerrt naar een hoger niveau te tillen.

Workshop Grimeren

Grimeer je zelf acteurs bij theatervoorstellingen en wil je meer leren? Marjan van den Hof organiseert workshops Grimeren.

Skills & Knowledge Sessions

Samen met POPgroningen versterkt het KultuurLoket het popklimaat in de provincie Groningen. Dat doen we met met workshops van professionals uit de muziekindustrie.

Advies

Wij bieden je een leidraad voor het opstellen van een projectplan en denken graag mee over jouw plan. Waar kunnen we je mee helpen?

Lees meer

Verbinding

Wij verbinden het hele culturele veld in de provincie in samenwerking met regionale cultuurplatformen. Met wie zoek jij een klik?

Lees meer

Promotie

Wij faciliteren de KultuurAgenda, het KultuurBlad en de KultuurCentrale om je zichtbaarheid te vergroten. Welke spotlight past bij jou?

Lees meer