Klanten beoordelen ons met een 8,1
De verbindende schakel

Over ons

KultuurLoket

Voor iedereen die muziek, theater, dans, beeldende kunst en/of literatuur (mogelijk) maakt in de provincie Groningen staan we klaar met advies en ondersteuning.

  • Amateurkunstenaars
  • Amateurkunstverenigingen en -gezelschappen
  • Professionals
  • Kunstinstellingen en -podia
  • Beleidsmakers
  • Sociaal Domein en Welzijn

Je kunt bij ons terecht met alle vragen over je plannen en ideeën voor grote of kleine projecten. We helpen je graag met vragen over subsidiemogelijkheden, mogelijke samenwerkingspartners, een podiumplek, een nieuwe dirigent of regisseur of – bedenk het maar. Wij denken kosteloos met je mee en zoeken samen met jou naar een antwoord of oplossing.

POPgroningen

POPgroningen geeft advies, masterclasses, informatie, promotie, ontwikkeling, workshops, kennis, optredens en ondersteuning. Meer weten? Kijk op popgroningen.nl

Advies

Wij bieden je een leidraad voor het opstellen van een projectplan en denken graag mee over jouw mooie plannen. Waar kunnen we je mee helpen?

Lees meer

Netwerk

Wij zorgen voor verbinding in het hele culturele veld, onder andere in samenwerking met regionale cultuurplatforms. Met wie zoek jij een klik?

Lees meer

Activiteiten

Wij organiseren diverse workshops, trainingen en opleidingen. Waarin wil jij je ontwikkelen? 

Lees meer

Team

De adviseurs van het KultuurLoket staan voor je klaar om mee te denken of je in verbinding te stellen met anderen. Om het sociaal-artistieke veld een impuls te geven heeft het KultuurLoket een projectleider/adviseur Cultuurparticipatie met als aandachtsgebied het Sociaal Domein en Welzijn aangesteld.

Partners

Het KultuurLoket wordt mogelijk gemaakt door de provincie Groningen en de gemeente Groningen en werkt samen met partners om cultuurparticipatie in Groningen te verstevigen en te vergroten