Klanten beoordelen ons met een 8,1

De Jossen (Eenakter van Daan Wiggemans)

21 april - 21:15 tot 21:45
Laden Evenementen

De Jossen

Op zondagavond 21 april (vanaf 21.15 uur in VRIJDAG Prinsentheater) wordt het regiestuk van Daan Wiggemans opgevoerd over ‘Geloof’. Geloof maar door. Ik gun het je. Geloof? Dat is een heel mooi ding, voor mensen in problemen. Er is geen sterkere drug te koop. Het kost alleen wat speeksel en wat goede wil, en je moet je merchandise niet bestellen in Colombia. Ik wou oprecht dat ik er ook in kon geloven – in geloof. ‘

 

Schrijver van het stuk: Tom Lanoye
Regisseur: Daan Wiggemans
Spelers: Annegeerte Aandewiel, Lies van der Kam, Mitchell Felicia, Hans Kroodsma, Wycher van den Bremen

* Houd er rekening mee dat de Eenakters op 21 april plaatsvinden in een ruimte dat moeilijk toegankelijk is voor mensen met beperkte mobiliteit.

Kom je ook kijken?

Ticket: €3,- Koop hier je tickets.
Andere Eenakters ook zien? Een ticket voor de gehele avond kost €5,-.

Combi-ticket
Op zondag 21 april zijn er maar liefst 2 eenakters te zien in het VRIJDAG Prinsentheater: Ik vind het soms heel moeilijk om je te vertellen wat ik denk en De Jossen (Daan Wiggemans). Koop een ticket per voorstelling óf bestel een combi-ticket van 5 euro en bekijk alle eenakters op één avond.

 

Eenakters van de Regieopleiding

De regieopleiding is al meer dan twintig jaar een begrip in stad en regio. De opleiding traint toekomstige regisseurs in het begeleiden van spelers naar verrassende amateurtheatervoorstellingen. Onderdeel van het derde jaar is het regisseren van een Eenakter (van ongeveer 30 minuten).  De cursist wordt daarbij begeleid door een docent.  De spelers voor de eenakters komen van buiten de opleiding via audities. Het derde jaar bestaat momenteel uit vijftien cursisten. Het KultuurLoket faciliteert de opleiding om het theaterlandschap van Groningen te ondersteunen.

Gegevens

Datum:
21 april
Tijd:
21:15 tot 21:45

Locatie

VRIJDAG Prinsentheater
Noorderbuitensingel 11
Groningen, 9717 KK Nederland
+ Google Maps
Telefoon
050 305 1400