Klanten beoordelen ons met een 8,1

ZingZing!

ZingZing! 2024

ZingZing! is een inspiratie- en ontmoetingsfestival voor alle koren en individuele zangliefhebbers in Groningen

Korenfestival ZingZing! keert terug op 12 mei 2024 in Het Kielzog in Hoogezand. Een dag met veel ruimte voor ontmoeting, inspiratie en zangplezier. 

Inschrijvingen zijn geopend!

Meedoen aan ZingZing!? Meld je dan nu aan voor dit bruisende korenfestival.

Aanmelden kan via deze link.
(Deadline is 1 maart 2024).

Kosten

De kosten om mee te doen bedragen €40,- per koor, plus €1,- per koorlid

Mega-Moederdag-Medley

12 mei is het Moederdag; hieraan willen we speciaal aandacht besteden met een Mega-Moederdag-Medley. Daarbij hebben we jullie hulp nodig: welk lied dat betrekking heeft op moeders moet arrangeur Wilfred Reneman echt niet missen in de medley? Laat het ons weten, stuur een mailtje naar koorpleinnoordnederland@gmail.com.

De muziek zal tijdens een workshop op ZingZing! worden ingestudeerd. Nodig je moeder alvast uit voor een serenade op deze dag.

Mix & Match

Zijn plotseling alle tenoren op vakantie? Of is je dirigent niet beschikbaar tijdens ZingZing!? Wil je wel eens een cross-over vanuit de klassieke hoek met een popkoor? Dat kan!

Koren kunnen aan elkaar worden gekoppeld om samen een optreden voor te bereiden in de aanloop naar ZingZing! Laat ons weten of je hierin geïnteresseerd bent, dan matchen we jullie aan een ander koor uit de stad of de provincie. Je kunt mailen naar koorpleinnoordnederland@gmail.com.

Aanmelden

De aanmelding start op 15 januari 2024, de deadline voor aanmelding is 1 maart 2024. Aanmelden kan via deze link.

Partners

Koorplein Noord Nederland

Stichting Koorplein Noord Nederland organiseert in samenwerking met Kultuurloket grootschalige korenfestivals onder de naam ZingZing!