Klanten beoordelen ons met een 8,1

De lange nasleep van een korte mededeling (Eenakter van Roy Schepers)

22 april - 20:45 tot 21:15
Laden Evenementen

De lange nasleep van een korte mededeling

Op maandagvond 22 april (vanaf 20.45 uur in VRIJDAG Prinsentheater) wordt het regiestuk van Roy Schepers opgevoerd: De Lange nasleep van een korte mededeling. Vier mensen — Louise en Jon en Johan en Sjon — vormen een bijzonder hechte gemeenschap. Wanneer één van hen een gedachte uitspreekt die de balans dreigt te verstoren, zijn de schokgolven niet te overzien. Een humoristische en wat bizarre voorstelling over eerlijkheid en verstrengeling.

Tekst: Magne van den Berg
Regie & Bewerking: Roy Schepers
Spel: Anton Stempher, Arent de Haas, Merel Kotterer, Pieter van Dijken

 

Kom je ook kijken?

Ticket: €3,- Bestel hier je tickets.

Combi-ticket
Op maandag 22 april zijn er maar liefst 2 eenakters te zien in het VRIJDAG Prinsentheater: De Vrouw uit het Zuiden (Johan Stapert) en De lange nasleep van een korte mededeling (Roy Schepers).

Koop een ticket per voorstelling óf bestel een combi-ticket van 5 euro en bekijk alle eenakters op één avond.

 

Eenakters van de Regieopleiding

De regieopleiding is al meer dan twintig jaar een begrip in stad en regio. De opleiding traint toekomstige regisseurs in het begeleiden van spelers naar verrassende amateurtheatervoorstellingen. Onderdeel van het derde jaar is het regisseren van een Eenakter (van ongeveer 30 minuten).  De cursist wordt daarbij begeleid door een docent.  De spelers voor de eenakters komen van buiten de opleiding via audities. Het derde jaar bestaat momenteel uit vijftien cursisten. Het KultuurLoket faciliteert de opleiding om het theaterlandschap van Groningen te ondersteunen.

Gegevens

Datum:
22 april
Tijd:
20:45 tot 21:15

Locatie

VRIJDAG Prinsentheater
Noorderbuitensingel 11
Groningen, 9717 KK Nederland
+ Google Maps
Telefoon
050 305 1400