Klanten beoordelen ons met een 8,1
Workshop organiseren

Meezingcafé

Hoe organiseer ik een Meezingcafé?

Deze workshop geeft je handvaten om je eigen Meezingcafé te organiseren

Het KultuurLoket biedt een workshop aan waarin je zelf leert wat er komt kijken bij het organiseren van een Meezingcafé. In één avond leer je wat je moet doen om in je eigen dorpshuis, buurthuis, verzorgingstehuis, kerk enz. een mooie avond te kunnen organiseren waar jong en oud elkaar ontmoet.

De avond bestaat uit twee blokken van ongeveer een uur met daarin een pauze. Wanneer je deelneemt aan de workshop krijg je toegang tot alle songteksten die gebruikt worden in het Meezingcafé. Deelname kost 10 euro per persoon.

Heb je liever hulp bij het organiseren van een eerste Meezingcafé op jouw locatie of wil je dat wij het van A t/m Z voor je uitvoeren? Ook dat is mogelijk! Stuur een e-mail naar hallo@kultuurloket.nl met jouw vraag en dan nemen we contact met je op.

Workshop in jouw gemeente?

De workshop wordt gegeven door een medewerker verbonden aan het KultuurLoket. Heb je interesse in de workshop, maar wordt deze nog niet aangeboden in jouw gemeente? Laat het ons weten en mail naar hallo@kultuurloket.nl.

Aankomende workshops

Er zijn op dit moment nog geen nieuwe data bekend.

Livemuziek, heerlijke evergreens en vooral een hoop gezelligheid. Dat zijn de muzikale ingrediënten van het Meezingcafé!

Isolde van MeerwijkWorkshopleider

Partners

VRIJDAG

VRIJDAG is het huis van de amateurkunst voor Groningen. In de gemeente Groningen biedt VRIJDAG onder andere cursussen en lessen muziek, theater en beeldende kunst.

+Café

In het voorjaar van 2015 werd het +Café gestart als samenwerkingsproject van VRIJDAG en de stichting Groningen Plus. Het +Café organiseert bijzondere activiteiten voor vijftigplussers.