Klanten beoordelen ons met een 8,1

Workshop Marketing

Workshop Marketing

In één avond krijg je handvatten voor het bereiken van (nieuw) publiek en leer je jouw gezelschap of evenement op een aantrekkelijke manier te presenteren

Wanneer je met alle goede moed aan de publiciteit van jouw vereniging of evenement begonnen bent, kan die moed je even snel in de schoenen zakken. Want hoe pak je dat aan? Hoe krijg je aandacht van de media? Hoe zet je jouw vereniging of evenement goed in de markt? Wie wil je bereiken?

Heb je ook deze vragen? Dan is de workshop ‘Marketing voor culturele organisaties’ iets voor jou.

In één avond krijg je handvatten voor het bereiken van (nieuw) publiek en leer je jouw gezelschap of evenement op een aantrekkelijke manier te presenteren. Je gaat meteen aan de slag met het opstellen van een pr-plan. Je leert van elkaar en wisselt ervaringen en tips uit.

De workshop is bedoeld voor iedereen die zich inzet om de organisatie of een evenement voor het voetlicht te brengen. De workshop wordt gegeven door een docent met ervaring in de cultuurmarketing en communicatie.

Deelname is gratis.

Inhoud workshop

  • Valkuilen pr
  • Doelgroep/doelstellingen
  • Pr-plan
  • Beeldtaal/teksten (promotietekst/persbericht)
  • Welke middelen zet je in (o.a. social media)
  • Planning

Workshops bij jou in de buurt!

Het KultuurLoket organiseert verschillende workshops voor culturele organisaties. Door de hele provincie organiseren we workshops Marketing, Fondsenwerving en Leden werven. Klik op de onderstaande knop voor het overzicht van alle workshops.

Aankomende workshops

28mei

Workshop Marketing

19:30 - 22:00VRIJDAG Prinsentheater
03jun

Workshop Marketing

19:30 - 22:00De Rotonde

Het KultuurLoket is de verbindende schakel tussen amateurs, professionals en instellingen die het maken, beleven en delen van kunst en cultuur in de provincie Groningen stimuleren.

Leonie ZuidemaProjectmedewerker