Klanten beoordelen ons met een 8,1

Vier zussen (Eenakter van Willemijn van de Walle)

20 april - 20:15 tot 20:45
Laden Evenementen

Vier zussen

Op zaterdagavond 20 april (vanaf 20.15 uur in VRIJDAG Prinsentheater) wordt het regiestuk van Willemijn van de Walle opgevoerd. In de muzikale voorstelling ‘Vier Zussen’ zie je drie vrouwen vol met vragen op een gezapige Franse camping, vast in hun onvermogen tot echt contact.”Ik heb eens gelezen dat mensen de beste gesprekken voeren tijdens de afwas.”

 

Spel: Renée Pruis, Francis Wijma & Marjan Buring
Tekst & regie: Willemijn van de Walle
Regiemaatje: Annemieke Huls

 

Kom je ook kijken?

Ticket: € 3,- Bestel hier je ticket

Combi-ticket
Op zaterdag 20 april zijn er maar liefst 3 eenakters te zien in het VRIJDAG Prinsentheater: Nood(t)geval (Anja Poelma), Vier Zussen (Willemijn van de Walle) en Dracula (Alfred van Alteren).

Koop een ticket per voorstelling óf bestel een combi-ticket van € 5,- en bekijk alle eenakters op één avond.

 

Eenakters van de Regieopleiding

De regieopleiding is al meer dan twintig jaar een begrip in stad en regio. De opleiding traint toekomstige regisseurs in het begeleiden van spelers naar verrassende amateurtheatervoorstellingen. Onderdeel van het derde jaar is het regisseren van een Eenakter (van ongeveer 30 minuten).  De cursist wordt daarbij begeleid door een docent.  De spelers voor de eenakters komen van buiten de opleiding via audities. Het derde jaar bestaat momenteel uit vijftien cursisten. Het KultuurLoket faciliteert de opleiding om het theaterlandschap van Groningen te ondersteunen.

Gegevens

Datum:
20 april
Tijd:
20:15 tot 20:45

Locatie

VRIJDAG Prinsentheater
Noorderbuitensingel 11
Groningen, 9717 KK Nederland
+ Google Maps
Telefoon
050 305 1400