Klanten beoordelen ons met een 8,1

Nood(t)geval (Eenakter van Anja Poelma)

20 april - 19:00 tot 19:30
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Nood(t)geval

Op zaterdagavond 20 april (vanaf 19.30 uur in VRIJDAG Prinsentheater) wordt het regiestuk van Anja Poelma uitgevoerd. In de eenakter Nood(t)geval zie je het verhaal van zes jongeren die een kelder invluchten na het klinken van een luchtalarm. Wat doe je als er zich een noodgeval voordoet?  

Spel en zang: Anneke Westra, , Geert Douwe de Vries, Javier Torres Pazmino, Laura Hofman, Hesterliena Wolthuis, Willem-Frederick Ter Haar, Anca Hartkamp, Wietske Couperus, Willy Leeffers
Regie: Anja Poelma
Regieassistent: Helen Catsburg 

 

Kom je ook kijken?

Ticket: €3,- Bestel hier je ticket.
Andere Eenakters ook zien? Een ticket voor de gehele avond kost €5,-.

Combi-ticket
Op zaterdag 20 april zijn er maar liefst 3 eenakters te zien in het VRIJDAG Prinsentheater: Nood(t)geval (Anja Poelma), Vier Zussen (Willemijn van de Walle) en Dracula (Alfred van Alteren).

Koop een ticket per voorstelling óf bestel een combi-ticket van € 5,- en bekijk alle eenakters op één avond.

 

Eenakters van de Regieopleiding

De regieopleiding is al meer dan twintig jaar een begrip in stad en regio. De opleiding traint toekomstige regisseurs in het begeleiden van spelers naar verrassende amateurtheatervoorstellingen. Onderdeel van het derde jaar is het regisseren van een Eenakter (van ongeveer 30 minuten).  De cursist wordt daarbij begeleid door een docent.  De spelers voor de eenakters komen van buiten de opleiding via audities. Het derde jaar bestaat momenteel uit vijftien cursisten. Het KultuurLoket faciliteert de opleiding om het theaterlandschap van Groningen te ondersteunen.

Gegevens

Datum:
20 april
Tijd:
19:00 tot 19:30

Locatie

VRIJDAG Prinsentheater
Noorderbuitensingel 11
Groningen, 9717 KK Nederland
+ Google Maps
Telefoon
050 305 1400