Klanten beoordelen ons met een 8,1

Zing mee met de Ode aan de Vrijheid!

Vorig jaar zijn alle festiviteiten rondom de bevrijding uitgesteld in verband met de coronacrisis. Maar dit jaar pakt de organisatie van de Ode aan de Vrijheid de draad weer op.

Thijs de Vlieger van Noisia en Reinout Douma van het Noordpool Orkest hebben hiervoor een nieuw muziekstuk gecomponeerd: Ode aan de Vrijheid. Tijdens het Bevrijdingsfestival op 5 mei is het nummer te zien en te beluisteren via een livestream en een 12 uur durende radioshow. Op 30 april wordt dit unieke muziekstuk opgenomen in de Suikerfabriek en hierbij hebben we jouw hulp nodig!

Doe je mee?

Jij kunt meezingen met de Ode aan de Vrijheid. Op dinsdag 13 april ontvang je de muziek met het refrein. Je kunt vervolgens een filmpje (selfie) van jezelf opsturen of meedoen met de opname. De video of het fragment kun je tot 23 april opsturen naar ode@bevrijdingsfestivalgroningen.nl. Je video wordt gebruikt bij de opnames en zal te zien zijn op de backdrop van het orkest.

Kun je echt heeeeel goed zingen? Dan wil de organisatie graag op 17 april extra geluidsopnames maken. Denk je dat je daar goed genoeg voor bent? Geef dat dan aan bij je aanmelding.

Aanmelden of meer informatie? Mail naar ode@bevrijdingsfestivalgroningen.nl.

Foto: Bevrijdingsfestival Groningen

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden van alle ontwikkelingen in het culturele veld? Meld je dan aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

    Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn e-mailadres.