Klanten beoordelen ons met een 8,1

Gratis online training: Het perspectief van de kunstenaar

Maak je beeldende kunst en wil je je verder ontwikkelen? Of denk je er aan om als kunstenaar aan de slag te gaan? Volg dan de online training Het perspectief van de kunstenaar.

Deze training bestaat uit 4 video’s en opdrachten en is onderdeel van het programma ‘Kunst met perspectief’ van het UWV. Het UWV wil de creatieven en kunstenaars (met een afstand tot de arbeidsmarkt) hiermee een steuntje in de rug geven. Je kunt de training volgen waar en wanneer je wil. Ook kun je zelf bepalen hoe lang je er over doet. Start met de online training of lees eerst meer over de inhoud.

Kunst met perspectief

De training is onderdeel van het programma Kunst met perspectief van het UWV. UWV wil de creatieven en kunstenaars (met een afstand tot de arbeidsmarkt) een steuntje in de rug geven. Hulp bij het werken aan perspectief. Naast de training en sessies deelt UWV ook regelmatig inspiratieverhalen en tips voor kunst activiteiten.

Foto: UWV

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden van alle ontwikkelingen in het culturele veld? Meld je dan aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

    Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn e-mailadres.