Klanten beoordelen ons met een 8,1

Provinciale Vrijwilligersprijs

De inschrijving voor de Provinciale Vrijwilligersprijs 2021 is geopend! Voor de 21e keer worden Groninger vrijwilligers door de provincie in het zonnetje gezet. Vrijwilligersorganisaties en -initiatieven maken in de categorieën zorg, leefbaarheid, jeugd, sport en cultuur kans op een cheque van € 3.000. Aanmelden kan tot en met 30 september 2021.

Beloning voor vrijwilligerswerk

De prijzen zijn ervoor bedoeld om vrijwilligersorganisaties- of initiatieven die op een bijzondere, aansprekende of succesvolle manier met vrijwilligers werken, te belonen. Overal in onze provincie zijn vrijwilligers te vinden. Het kan gaan om initiatieven die het dorp of de wijk aantrekkelijker maken, maatschappelijk betrokken sportverenigingen, actieve jongerenorganisaties, onmisbare zorgvrijwilligers of aansprekende culturele initatieven.

Stemmen op genomineerden

De inschrijving voor de Provinciale Vrijwilligersprijs sluit op 1 oktober 2021. Daarna selecteert de jury per categorie 2 genomineerden die op deze pagina worden gepresenteerd. Vervolgens kunnen Groningers de jury helpen door te stemmen op de genomineerden, van 15 tot en met 31 oktober 2021. De uitreiking van de prijzen is op dinsdag 7 december 2021 tijdens de Nationale Vrijwilligersdag.

Wil je jouw vrijwilligersorganisatie en/of initiatief hiervoor aanmelden of ken je een organisatie die in het zonnetje gezet mag worden? Inschrijven voor de Provinciale Vrijwilligersprijs kan tot en met 30 september op de website van de Provincie Groningen.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden van alle ontwikkelingen in het culturele veld? Meld je dan aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

    Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn e-mailadres.