Klanten beoordelen ons met een 8,1

Online CultuurCafé in gemeente Westerkwartier

Het Platform voor Cultuur en Kunst Westerkwartier (PLACK), de gemeente Westerkwartier en het KultuurLoket organiseren op dinsdag 23 maart vanaf 19.30 uur een online CultuurCafé.

Het culturele veld in de gemeente Westerkwartier heeft te maken met de gevolgen van de coronacrisis. Om te horen wat er speelt organiseren PLACK en het KultuurLoket een CultuurCafé. “Het kan dan over jezelf gaan of over de culturele organisatie waar je bij betrokken bent”, vertelt Paula Mulder, projectleider bij KultuurLoket. “Zo’n informatie-uitwisseling kan jammer genoeg nog niet in fysieke vorm maar wél online. Daarom bieden we je de gelegenheid je verhaal te doen in het online CultuurCafé.”

Subsidieregeling

Tijdens het Cultuurcafé zal beleidsambtenaar Esther Kooi een toelichting geven op de subsidieregeling van de gemeente. Lees hier het nieuwsbericht op Fierwesterkwartier.nl over de subsidieregeling van de gemeente.

Aanmelden

Het CultuurCafé is een mooie, laagdrempelige gelegenheid om als cultureel veld met elkaar in gesprek te gaan en ons informatie te geven hoe het gaat. En daar waar het natuurlijk kan elkaar ook te inspireren. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via deze link. Vermeld bij je aanmelding of je namens een vereniging of organisatie aanwezig bent.

“Heb je vragen voor de gemeente, PLACK of het KultuurLoket? Stuur ze alvast mee met je aanmelding, dan zorgen wij voor de antwoorden tijdens het Cultuurcafé”, zo verzekert Mulder.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden van alle ontwikkelingen in het culturele veld? Meld je dan aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

    Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn e-mailadres.