Klanten beoordelen ons met een 8,1

JamnSing laat je online samen zingen

Koordirigent Jan Smale uit Nieuw-Amsterdam maakt sinds kort gebruik van een JamnSing – een apparaatje dat ervoor zorgt dat je écht samen kunt zingen, zonder last te hebben van vertraging op de lijn.

Wanneer je zingt via de audio van een online-vergaderplatform zoals Zoom, is dit vaak wel het geval. Dat gaat haperen, piepen en kraken, of het geluid van sommige deelnemers valt zomaar weg. Met behulp van JamnSing kun je de audio op een andere manier binnenkrijgen.

Je verbindt het apparaatje met je router en je sluit de bijgeleverde headset erop aan. Dan is het gaan en zingen met elkaar! Zoom zet je aan, zodat je elkaar kunt zien, maar het geluid komt binnen via de headset. Benieuwd hoe dat werkt? Lees het artikel over JamnSing!

Deel je ervaring!

JamnSing maakt gebruikt van Jamulus. Werkt jouw koor al met dit programma? Wij zijn benieuwd naar jouw ervaringen, want die delen we graag in ons netwerk. En als er behoefte aan toelichting is, dan organiseren we graag een online bijeenkomst. Laat het ons weten!

Nieuws voor koren

Ben je koorlid of dirigent en wil je op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen voor jouw koor in tijden van corona? Meld je dan aan via deze link om nieuws te ontvangen.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden van alle ontwikkelingen in het culturele veld? Meld je dan aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

    Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn e-mailadres.