Klanten beoordelen ons met een 8,1

Subsidieregeling Cultuurmakers van nu is weer open!

Organiseer jij samen met een groep cultuurmakers een kleinschalig en vernieuwend project en zoek je nog financiering? Misschien is de subsidieregeling Cultuurmakers van nu iets voor jou. Cultuurmakers van nu is een laagdrempelige regeling voor kleinschalige projecten op het gebied van kunst en cultuur in de vrije tijd.

Je bent een cultuurmaker als je in je vrije tijd actief bent op het gebied van kunst, cultuur, erfgoed of media. Jij wil dus graag zelf aan de slag. Met bijvoorbeeld tekenen, zingen, dansen, dichten, rappen, schilderen, musiceren, schrijven, filmen, acteren, stand-up – noem maar op.

Wie kan subsidie aanvragen?

Je kan via deze regeling subsidie aanvragen als (culturele) instelling zonder winstoogmerk, maar ook als individu. Voorwaarde is dan wel dat je de aanvraag indient met een groep van minimaal drie mensen, om het financiële risico te spreiden. Aanvragen kan tot en met 30 april via deze link.

Kun je hulp gebruiken bij het maken van het projectplan en de begroting? Het KultuurLoket geeft kosteloos advies, biedt je een leidraad voor het opstellen van een projectplan en begroting en denkt graag met je mee! Mail ons gerust!

Foto: Isabella Mendes/Pexels

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden van alle ontwikkelingen in het culturele veld? Meld je dan aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

    Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn e-mailadres.