Klanten beoordelen ons met een 8,0
In the spotlights bij het

Open podium

Open podium

Het Open Podium is er voor iedereen die het aandurft om in de spotlights te gaan staan! Podiumkunstenaars uit heel Groningen en uit alle disciplines treden er op.

Het Open Podium is er voor iedereen die het aandurft om in de spotlights te gaan staan! Podiumkunstenaars uit heel Groningen en uit alle disciplines treden er op. Alles kan en alles mag: een solo, een optreden met een koor, band of toneelclub, een dans-act of poëzievoordracht. Het KultuurLoket helpt graag bij het creëren van laagdrempelige podiumplekken in de provincie om zo nieuw talent een kans te geven. Iedere grote artiest is immers klein begonnen met een optreden in bijvoorbeeld een buurt- of dorpshuis of op school.

Zelf een open podium organiseren?

Het Kultuurloket biedt workshops aan waarin je zelf leert wat er komt kijken bij het organiseren van een Open Podium. In één avond leer je wat je moet doen om in je eigen dorpshuis, buurthuis, verzorgingstehuis of kerk een mooie avond te kunnen organiseren. Bekijk de aankomende workshops hieronder.

Heb je hulp bij het organiseren van een eerste Open Podium? Het KultuurLoket helpt je graag! Stuur een e-mail naar hallo@kultuurloket.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Het KultuurLoket biedt een handleiding aan waarin wordt beschreven waar je op moet letten bij het organiseren van een Open Podium. De handleiding bevat checklists en een draaiboek. Stuur een e-mail naar hallo@kultuurloket.nl om de handleiding te ontvangen.

Aankomende workshops

Er zijn op dit moment nog geen nieuwe data bekend.

Archief Open Podia van het KultuurLoket

28 februari 2020

4 oktober 2019

17 mei 2019

15 februari 2019

5 oktober 2018

8 juni 2018

Doordat het publiek vooraf niet weet wat er komen gaat, is het voor iedereen een spannende avond. Kom langs of doe mee en laat je verrassen!

Leonie ZuidemaProjectmedewerker