Klanten beoordelen ons met een 8,0

Open Podium

Podiumkunstenaars van alle toonaarden treden op

Open podium

Podiumkunstenaars van alle toonaarden treden op met acts en presentaties van maximaal tien minuten

Elke drie maanden organiseert het KultuurLoket een Open Podium om amateurkunstenaars uit de provincie een podium te bieden. Podiumkunstenaars van alle toonaarden treden op met acts en presentaties van maximaal tien minuten. Alles kan en mag: een solo-presentatie, optreden met een koor, band of toneelclub, een dansact of poëzievoordracht. We overleggen samen met jou wat mogelijk is in verband met de coronamaatregelen.

Zelf op de planken staan?

Iedereen is welkom om zijn of haar kunsten te komen vertonen. Ben je zelf acteur, cabaretier, muzikant, danser, schrijver, dichter, rapper of performancekunstenaar? En wil je op de planken staan van een echt theater? Aanmelden is gratis en kan via openpodium@kultuurloket.nl.

Zelf een open podium organiseren?

Het Kultuurloket biedt workshops aan waarin je zelf leert wat er komt kijken bij het organiseren van een Open Podium. In één avond leer je wat je moet doen om in je eigen dorpshuis, buurthuis, verzorgingstehuis of kerk een mooie avond te kunnen organiseren. Bekijk de aankomende workshops hieronder.

Heb je liever hulp bij het organiseren van een eerste Open Podium op jouw locatie of wil je dat wij het van A t/m Z voor je uitvoeren? Ook dat is mogelijk! Stuur een e-mail naar hallo@kultuurloket.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Aankomende workshops en open podia

Archief

28 februari 2020

Doordat het publiek vooraf niet weet wat er komen gaat, is het voor iedereen een spannende avond. Kom langs of doe mee en laat je verrassen!

Leonie ZuidemaProjectmedewerker