Klanten beoordelen ons met een 8,0
Waarin wil jij je ontwikkelen?

Ontwikkeling

Ontwikkeling

Wil je meer weten over fondsenwerving, marketing, licht- en geluidstechniek of het besturen van vereniging of stichting? Wij bieden diverse workshops, trainingen en opleidingen voor het amateurkunstveld. Dat doen we samen met diverse partners.

Hieronder lees je meer over de activiteiten die wij regelmatig aanbieden. In onze agenda vind je de activiteiten die binnenkort starten.

Cursus deelnemers werven

Deze cursus helpt je de veranderingen voor jouw vereniging, organisatie of eigen praktijk in kaart te brengen en geeft een verfrissende kijk op het werven van nieuwe deelnemers.

Workshop Geluidstechniek

Samen met geluidstechnicus Arnoud van der Laan van AE Audio Productions organiseert het KultuurLoket workshops geluidstechniek over het bedienen van een geluidsinstallatie.

Workshop Lichttechniek

In samenwerking met scenograaf Renske Vera de Kam organiseert het KultuurLoket workshops lichttechniek om je voorstelling, optreden of concert naar een hoger niveau te tillen.

Workshop Grimeren

Grimeer je zelf acteurs bij theatervoorstellingen en wil je meer leren? In samenwerking met grimeuse en visagiste Marjan van den Hof organiseert het KultuurLoket workshops grimeren.

Workshop Fondsenwerving

Hoe krijg je de financiering rond zodat jouw plan werkelijkheid kan worden? Het KultuurLoket geeft je in deze workshop handvatten om je fondsenwerving zo goed mogelijk aan te pakken.

Opleiding Theaterregie

De Opleiding Theaterregie traint toekomstige regisseurs in het begeleiden van spelers naar verrassende theatervoorstellingen. Samen met VRIJDAG faciliteert het KultuurLoket de opleiding.

Skills & Knowledge Sessions

Samen met POPgroningen versterkt het KultuurLoket het popklimaat in de provincie Groningen. Dat doen we met met workshops van professionals uit de muziekindustrie.

Workshop Meezingcafé en Open Podium organiseren

Het Kultuurloket biedt een workshop aan waarin je zelf leert wat er komt kijken bij het organiseren van een Meezingcafé en een Open Podium.

Advies

Wij bieden je een leidraad voor het opstellen van een projectplan en denken graag mee over jouw plan. Waar kunnen we je mee helpen?

Lees meer

Verbinding

Wij verbinden het hele culturele veld in de provincie in samenwerking met regionale cultuurplatformen. Met wie zoek jij een klik?

Lees meer

Promotie

Wij faciliteren de KultuurAgenda, het KultuurBlad en de KultuurCentrale om je zichtbaarheid te vergroten. Welke spotlight past bij jou?

Lees meer