Klanten beoordelen ons met een 8,1
Welke spotlight past bij jou?

Promotie

Promotie

Wil je optreden of op een Open Podium staan? Meedoen met een locatietheaterproject bij jou in de buurt? Of zoek je een voor jouw werk geschikte expositieruimte? Wij hebben een overzicht van zalen, podia, projecten en andere presentatiemogelijkheden in de provincie!

Heb je een podium en zoek je acts, bands of een theatergezelschap? Laat het ons weten en wij zoeken met je mee! Zoekt jouw vereniging nieuwe leden, een dirigent of regisseur? Wij maken een nieuwsbericht van je vraag en nemen het mee in onze veelgelezen nieuwsbrief! Meld je aan voor die nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van al het nieuws voor & door amateurkunstenaars in Groningen.

KultuurAgenda

Plaats en bekijk de leukste culturele activiteiten in de provincie Groningen in de KultuurAgenda.

Wij maken (mede)mogelijk

Vinden & Binden van vrijwilligers

CMO STAMM organiseert inspiratiesessies voor vrijwilligersorganisaties om nieuwe vrijwilligers te vinden en te blijven binden aan jouw organisatie.

Wij hebben (mede)mogelijk gemaakt

Dag van de Amateurkunst

De Dag van de Amateurkunst is een speciale dag om alle amateurkunstenaars in de provincie Groningen in het zonnetje te zetten.

CityStage

Met Citystage willen we de binnenstad van Groningen beter toegankelijk maken voor amateurkunst.

Café van de Vrijheid

Eind 2019 zijn in samenwerking met de Verhalen van Groningen en Biblionet deze cafés georganiseerd om input op te halen voor projecten in het kader van Groningen 75 jaar vrijheid.

Ode aan de Vrijheid

De projecten die in de hele provincie ontwikkeld zijn voor het herdenkingsjaar zullen in 2021 worden uitgevoerd.

Bloazen Bliksem!

Bloazen Bliksem! was in 2019 een inspiratiedag voor de blaasmuzieksector in de provincie Groningen.

Advies

Wij bieden je een leidraad voor het opstellen van een projectplan en denken graag mee over jouw plan. Waar kunnen we je mee helpen?

Lees meer

Verbinden

Wij verbinden het hele culturele veld in de provincie in samenwerking met regionale cultuurplatformen. Met wie zoek jij een klik?

Lees meer

Ontwikkelen

Samen met partners uit het veld organiseren we workshops, trainingen en opleidingen. Waarin wil jij je ontwikkelen?

Lees meer