Klanten beoordelen ons met een 8,1

Pharmaciae Sacrum zoekt toneelregisseur

Pharmaciae Sacrum zoekt toneelregisseur

De Groningse Farmaceutische Studenten Vereniging Pharmaciae Sacrum zoekt vanaf april 2021 een toneelregisseur voor het Lustrum. Het betreft een betaalde vacature voor 2 uur per week. Locatie: Groningen (stad)

Organisatie

In 2022 bestaat de studievereniging van de studie Farmacie Pharmaciae Sacrum 140 jaar. Om dit Lustrum te vieren worden er gedurende 14 dagen allerlei activiteiten georganiseerd. Traditiegetrouw wordt hier ook gerepeteerd voor een toneelstuk/musical wat gedurende die 14 dagen drie avonden zal worden opgevoerd. Het zal hierbij gaan om een redelijk onervaren groep, bestaande uit onze eigen enthousiaste farmaciestudenten. Het doel van het stuk is om vanuit de studievereniging op een andere manier bezig te zijn en hier vooral plezier in te hebben.

Vacature

Functie-inhoud

De regisseur waar wij naar op zoek zijn, zal de commissie helpen met schrijven van het toneelstuk. Daarnaast zal de regisseur een redelijk onervaren groep begeleiden tijdens het repeteren van het toneelstuk. Het einddoel waar gedurende de maanden mei 2021 t/m februari 2022 naartoe wordt gewerkt, is een boeiende en amusante voorstelling die drie avonden zal worden gepresenteerd aan een groot publiek. Ook zal de regisseur begeleiding tonen in het maken van decor en andere randzaken die bij een toneelstuk komen kijken.

De voorkeur van een repetitiedag ligt op woensdag, maar eventueel overleg is hier zeker mogelijk. De regisseur zal tevens aanwezig zijn bij de audities en in overleg met de productieleiders de spelers kiezen.

Functie-eisen

  • Affiniteit met het regisseren van studenten;
  • Ervaring met het werken met een onervaren groep studenten;
  • Vermogen en bereidheid tot inleving in de belevingswereld van de studenten;
  • Aanwezigheid bij voorstellingen buiten de vaste werktijden.

Interesse in de vacature? Mail je motivatie en CV naar lustrum28psgroningen@gmail.com t.a.v. productieleiders Xander van Es en Anna Breukelman of stuur het naar:

Pharmaciae Sacrum
T.a.v. Xander van Es
Paterswoldseweg 91A
9727 BC Groningen

Vragen? Mail naar lustrum28psgroningen@gmail.com of bel 06-33197304.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden van alle ontwikkelingen in het culturele veld? Meld je dan aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

    Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn e-mailadres.