Klanten beoordelen ons met een 8,0
Ook tijdens corona bieden we

Ruimte voor Cultuur

Ruimte voor Cultuur

Meer dan 200.000 Groningers maken kunst in hun vrije tijd. Ze doen dit alleen of samen, in groepsverbanden als bands, koren, orkesten, theatergezelschappen of fanfares. Veel van deze groepen hebben door de coronamaatregelen grotere ruimtes nodig om te repeteren of te presenteren.

Het KultuurLoket organiseert daarom de actie Ruimte voor Cultuur! We zoeken organisaties en bedrijven die ruimte beschikbaar hebben waar gerepeteerd of gepresenteerd kan worden. We denken niet alleen aan de reguliere ruimtes zoals bij buurthuizen en culturele instellingen, maar ook aan sportzalen, bedrijfsruimtes (zoals een kantine), zalencentra, kerken etc.

Heb jij een repetitie- of presentatieruimte nodig die coronaproof is? Stuur ons dan een e-mail met daarin de naam van je gezelschap/vereniging en de gemeente(n) waar je wilt repeteren of presenteren. Je bent al van harte welkom bij:

Ruimte beschikbaar?

Heb jij ruimte beschikbaar? Mail ons en wij leggen de verbinding met de culturele verenigingen die op zoek zijn. Vermeld in je e-mail de afmetingen, voorzieningen (zoals bijvoorbeeld stoelen of een piano) en wanneer de ruimte beschikbaar is.

We zoeken niet alleen ruimtes voor in de avonduren, maar ook voor overdag en in de weekenden. Doe je mee?

Beschikbare ruimtes

Buurt- en dorpshuizen

Groninger Dorpen heeft een lijst samengesteld van alle buurt- en dorpshuizen in de provincie met ruimte voor cultuur