Klanten beoordelen ons met een 8,1

Mini workshops

Mini Workshops fondsenwerving, leden werven & marketing

Het KultuurLoket biedt drie verschillende mini-workshops aan: fondsenwerving, leden werven en marketing. Deze mini-workshops geven je inzichten en praktische informatie om zelf aan de slag te gaan.

Workshop fondsenwerving

Een goed idee, een mooi plan! Een groot concert, een locatietheatervoorstelling of een festival: hoe krijg je de financiering rond zodat jouw plan werkelijkheid kan worden? In vogelvlucht vertellen we je waar je op moet letten als je wilt gaan beginnen met het aanvragen van subsidies.

Tijd: 13:30 – 14:00 & 14:30 – 15:00
Locatie: Forum Groningen, Cursus 1

Workshop leden werven

Zien jullie ook het ledenaantal teruglopen en lukt het niet om nieuwe leden te vinden? Waar vind je nieuwe leden en hoe bereik je ze? We geven je inzichten over de cultuurdeelnemers en hun motieven. In deze mini-workshop krijg je informatie om ze goed te kunnen bereiken.

Tijd: 13:30 – 14:00 & 14:30 – 15:00
Locatie: Forum Groningen, Cursus 3

Workshop marketing

Wanneer je met alle goede moed aan de publiciteit van jouw vereniging of evenement begonnen bent, kan die moed je even snel in de schoenen zakken. Want hoe pak je dat aan? Hoe krijg je aandacht van de media? Hoe zet je jouw vereniging of evenement goed in de markt? Wie wil je bereiken? We geven je een aantal praktische tips waar je op moet letten bij het promoten van jouw organisatie of evenement. 

Tijd: 13:30 – 14:00 & 14:30 – 15:00
Locatie: Forum Groningen, Cursus 2

Meer

  • Tijd: 13:00 – 15:00
  • Locatie: Forum Groningen, cursus 1, 2 & 3
  • Aanmelden? Nee
  • Voor: alle kunst en cultuurverenigingen

Bio

Paula Mulder

Paula Mulder leidt de workshop leden werven.

Harm Timmerman

Harm Timmerman leidt de workshop marketing.

Emil Klok

Emil Klok leidt de workshop fondsenwerving.