Klanten beoordelen ons met een 8,0

Meezingcafé

Van smartlap tot Rolling Stones

Tijdens het Meezingcafé zingt jong en oud live mee met muzikanten en andere deelnemers

Livemuziek, samen heerlijke evergreens zingen en een hoop gezelligheid, dat zijn de muzikale ingrediënten van het Meezingcafé! Jong en oud zingt uit volle borst mee met Ede Staal, The Rolling Stones of misschien wel jouw verzoeknummer. De songteksten worden op een groot scherm geprojecteerd en de bar is geopend.

Onze collega’s bij VRIJDAG organiseren iedere tweede vrijdag van de maand een Meezingcafé. Je bent van harte welkom! Klik hier voor de data en locaties.

Zelf een meezingcafé organiseren?

Het Kultuurloket biedt workshops aan waarin je zelf leert wat er komt kijken bij het organiseren van een Meezingcafé. In één avond leer je wat je moet doen om in je eigen dorpshuis, buurthuis, verzorgingstehuis of kerk een mooie avond te kunnen organiseren. Bekijk de aankomende workshops hieronder.

Heb je liever hulp bij het organiseren van een eerste Meezingcafé op jouw locatie of wil je dat wij het van A t/m Z voor je uitvoeren? Ook dat is mogelijk! Stuur een e-mail naar hallo@kultuurloket.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

Aankomende workshops

Livemuziek, heerlijke evergreens en vooral een hoop gezelligheid. Dat zijn de muzikale ingrediënten van het Meezingcafé!

Isolde van MeerwijkOrganisator

Partners

VRIJDAG

VRIJDAG is het huis van de amateurkunst voor Groningen. In de gemeente Groningen biedt VRIJDAG onder andere cursussen en lessen muziek, theater en beeldende kunst.

+Café

In het voorjaar van 2015 werd het +Café gestart als samenwerkingsproject van VRIJDAG en de stichting Groningen Plus. Het +Café organiseert bijzondere activiteiten voor vijftigplussers.