Klanten beoordelen ons met een 8,0
Verbindt en inspireert

KultuurBlad

KultuurBlad

Het KultuurBlad is een onregelmatig verschijnend magazine voor iedereen in Groningen die in kunst en cultuur geïnteresseerd is. In provincie en stad Groningen zijn heel veel mensen bezig met zingen, toneelspelen, schilderen, dansen, dichten of muziek maken. Dit gloednieuwe KultuurBlad is er voor jou en al die andere kunstenaars en natuurlijk voor iedereen die zich betrokken voelt bij kunst en cultuur.

Het KultuurBlad leidt je door de bonte en enthousiaste wereld van cultureel Groningen, van Vierhuizen tot Hoogezand en van Winschoten tot Stad. De verhalen en foto’s geven je een beeld van Groningers die met inzet en passie bezig zijn met kunst en cultuur. Of het nu gaat om fotoclub Daguerre uit de stad of de harmonie-fanfare wereld op het Hogeland. Het Kultuurblad verbindt actieve Groningers, inspireert en maakt de rijkdom en kracht van cultuur zichtbaar.

Binnenkort

Er zijn op dit moment nog geen nieuwe data bekend.

KultuurBlad 1

De eerste editie verscheen in het voorjaar van 2019 en gaat over zingen, theatermaken, exposeren, harmonie-orkesten, beleidmaken, cultuurplatforms en gedichten schrijven.

KultuurBlad 2

In deze uitgave een kijkje bij dansende broers in Selwerd, popmuzikanten van Steernvanger, galerie de Smederij, het VSBfonds en Gronings Vuur.

KultuurBlad 3

In deze uitgave kijk je achter de schermen bij theater vanBeresteyn, lees je een interview met gedeputeerde van Cultuur Mirjam Wulfse en ontdek je wat corona doet met cultuurmakers.