Klanten beoordelen ons met een 8,0

loket Kultuur Adviseert en ondersteunt cultureel Groningen Over Ons

KultuurAgenda

De culturele agenda van de provincie Groningen

KultuurCentrale

Het online cultureel platform voor héél Groningen

KultuurBlad

Magazine over kunst en cultuur in Groningen

KultuurLoket

Het KultuurLoket is de verbindende schakel tussen amateurs, professionals en instellingen die het maken, beleven en delen van kunst en cultuur stimuleren. Voor iedereen die muziek, theater, dans, literatuur of beeldende kunst (mogelijk) maakt in de provincie Groningen staan we klaar met advies en ondersteuning.

Dat betekent dat je als (amateur)kunstenaar, gezelschap of vereniging bij ons terecht kunt met alle vragen over je plannen en ideeën voor grote of kleine projecten. Maar ook met vragen over subsidiemogelijkheden, mogelijke samenwerkingspartners, een podiumplek, een nieuwe dirigent of regisseur of – bedenk het maar. Wij denken kosteloos met je mee en zoeken samen met jou naar een antwoord of oplossing.

Er zijn op dit moment nog geen nieuwe data bekend.

Adviseren

Wij bieden je een leidraad voor het opstellen van een projectplan en denken graag met je mee. Waar kunnen we je mee helpen?

Lees Meer

Promoten

Wij faciliteren de KultuurAgenda, het KultuurBlad en de KultuurCentrale om je zichtbaarheid te vergroten. Welke spotlight past bij jou?

Lees Meer

Verbinden

Wij verbinden het hele culturele veld in de provincie in samenwerking met regionale cultuurplatformen. Met wie zoek jij een klik?

Lees Meer

Ontwikkelen

Samen met partners uit het veld organiseren we workshops, trainingen en opleidingen. Waarin wil jij je ontwikkelen?

Lees Meer

Team

KultuurLoket heeft voor ons een deur geopend om ons project te kunnen realiseren. Daar zijn wij heel blij mee!

Dorpsbelangen Harkstede

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het nieuws voor en door cultureel Groningen? Meld je aan voor onze (tweewekelijkse) nieuwsbrief

    Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn e-mailadres.