Klanten beoordelen ons met een 8,0

Workshop Lichttechniek

19 maart - 11:00 tot 17:00€25
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Workshop Lichttechniek

Wil jij beschikken over een goede basis om helder te communiceren met en over licht? Dit is je kans! Op zaterdag 19 maart organiseert het KultuurLoket in samenwerking met Renske de Kam de workshop ‘Hoe maak ik een lichtplan?’ voor beginners. Heb je interesse? Mail dan naar leonie@kultuurloket.nl.

Met mooi licht kun je een voorstelling, optreden of evenement naar een hoger niveau tillen. Maar hoe? Deze workshop is voor iedereen die meer over theaterlicht wil weten. Onder leiding van een scenograaf ga je aan de slag. Je leert hoe je een lichtplan maakt, hoe je de lampen gebruikt die doorgaans in het theater te vinden zijn, hoe je kleur in kan zetten om een bepaald effect te bereiken en hoe een lichtcomputer werkt. Na deze workshop beschik jij over een goede basis om helder te communiceren met en over licht.

De workshop is op zaterdag 19 maart van 11.00 tot 17.00 uur, kost €25 per persoon en vindt plaats in het VRIJDAG Prinsentheater. Er wordt gewerkt in een kleine groep van maximaal 15 deelnemers. Voor meer info over de workshop kun je contact opnemen met Renske de Kam via 06-14180344 of renske.vera@gmail.com.

Renske de Kam

Renske is master in scenography met als specialisatie multimedia en licht. Ze is inmiddels al twintig jaar werkzaam in het theater als technicus, lichtontwerper, scenograaf en zelfstandig theatermaker/ beeldend kunstenaar. Ze werkte o.a. voor festival Noorderzon, de Puddingfabriek, Jonge Harten Festival, Noord Nederlands Toneel en vele andere culturele evenementen en organisaties in de theatersector.

Gegevens

Datum:
19 maart
Tijd:
11:00 tot 17:00
Kosten:
€25
Evenement Categorie:

Organisator

KultuurLoket
Telefoon:
(050) 3051 470
E-mail:
hallo@kultuurloket.nl

Locatie

VRIJDAG Prinsentheater
Noorderbuitensingel 11
Groningen, 9717 KK Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
050 305 1400