Workshop Hoe organiseer ik een Meezingcafé en een Open Podium?

15 september 2022 - 19:30 tot 22:00€10
Laden Evenementen

WIE DOUN ’T ZULF WEL

Het Kultuurloket biedt 4 keer per jaar een workshop aan waarin je zelf leert wat er komt kijken bij het organiseren van een Meezingcafé en een Open Podium. In één avond leer je wat je moet doen om in je eigen dorpshuis, buurthuis, verzorgingstehuis, kerk enz. een mooie avond te kunnen organiseren.

De avond bestaat uit twee blokken van ongeveer een uur met daarin een pauze. Wanneer je deelneemt aan de workshop krijg je toegang tot alle songteksten die gebruikt worden in het Meezingcafé. Deelname kost 10 euro per persoon. Aanmelden via hallo@kultuurloket.nl.

Heb je liever hulp bij het organiseren van een eerste Meezingcafé op jouw locatie of wil je dat wij het van A t/m Z voor je uitvoeren? Ook dat is mogelijk! Stuur ons een mail met jouw vraag en dan nemen we contact met je op.

Meezingcafé

Ken je het Meezingcafé al? Livemuziek, samen heerlijke evergreens zingen en een hoop gezelligheid, dat zijn de muzikale ingrediënten van het Meezingcafé! Jong en oud zingt uit volle borst mee met Ede Staal, The Rolling Stones of misschien wel jouw verzoeknummer. De songteksten worden op een groot scherm geprojecteerd en de bar is geopend. Het KultuurLoket en VRIJDAG organiseren regelmatig een Meezingcafé. Je bent van harte welkom!

Open Podium

Bij een Open Podium gaat iedereen die het aandurft in de spotlights staan! Podiumkunstenaars uit de hele provincie Groningen en van alle toonaarden treden op met acts of presentaties. Alles kan en mag: een solo-presentatie, optreden met een koor, band of toneelclub, een dansact of poëzievoordracht. Het KultuurLoket organiseert regelmatig zelf een Open Podium. Daarnaast worden op talrijke andere locaties ook Open Podia georganiseerd. Durf jij het aan om in de spotlights te gaan staan?

Gegevens

Datum:
15 september 2022
Tijd:
19:30 tot 22:00
Kosten:
€10
Evenement Categorieën:
, ,

Organisator

KultuurLoket
Telefoon:
(050) 3051 470
E-mail:
hallo@kultuurloket.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Multifunctioneel Centrum Kabzeël
Dijkstraat 77
Appingedam, Groningen 9901 AP
+ Google Maps
Telefoon:
06 44159767
Bekijk de site van Locatie