Klanten beoordelen ons met een 8,0

Workshop Geluidtechniek

20 november 2021 - 11:00 tot 16:00€25
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Workshops Geluidstechniek

Wil je meer weten over het bedienen van geluidsapparatuur? Dit is je kans! Het KultuurLoket organiseert in samenwerking met AE audio productions een workshop over het werken met geluidsinstallaties voor beginners.

Tijdens de workshop kom je van alles te weten over het bedienen van de mixer, verschillende microfoontypes, het werken met monitoren en nog veel meer. De dag begint met een Powerpoint-presentatie met een duidelijke uitleg van de apparatuur en geluidsvoorbeelden. Een groot deel van de dag is echter ingeruimd voor de praktijk. We gaan samen een geluidsinstallatie opbouwen en zelf oefenen met het mixen van muziek, het oplossen van  storingen, ‘rondzingende’ microfoons en nog veel meer. Je krijgt een uitgebreid cursusboekje mee naar huis, zodat je alles nog eens rustig kunt nalezen. Deze cursus is door de deelnemers in de afgelopen jaren gemiddeld gewaardeerd met een 8,4 als ‘rapport’cijfer!

De workshop is voor iedereen die meer wil weten over het bedienen van een geluidsinstallatie. Het maakt daarbij niet uit of je in een band speelt, of bijvoorbeeld een koor of toneelstuk versterkt. Misschien ben je al actief als technicus, of wil je daar in de toekomst mee verder? Ook als je van plan bent om zelf apparatuur aan te schaffen, is de workshop een aanrader. Met de opgedane kennis kun je goed beoordelen welke apparatuur je nodig hebt. De workshop is gericht op beginners. Je ticket reserveren kan via deze link.

Let op: bij de workshop worden de actuele coronamaatregelen gehanteerd, daarbij hoort ook een coronacheck.

AE audio productions

De workshop wordt gegeven door technicus Arnoud van der Laan. Hij heeft veel ervaring met het verzorgen van geluidstechniek voor koren, orkesten, bands en theatervoorstellingen. Ook is hij gastdocent aan het conservatorium in Haarlem.

Gegevens

Datum:
20 november 2021
Tijd:
11:00 tot 16:00
Kosten:
€25
Evenement Categorie:
https://bijvrijdag.podiumnederland.nl/mtTicket/performance/10105765

Organisator

KultuurLoket
Telefoon:
(050) 3051 470
E-mail:
hallo@kultuurloket.nl

Locatie

VRIJDAG Concertzaal
Sint Jansstraat 7
Groningen, Groningen 9712 JM Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
050 3051 400
Bekijk de site van Locatie