Klanten beoordelen ons met een 8,0

Workshop geluidstechniek (vervolg)

19 maart - 11:00 tot 16:00€70
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Workshop geluidstechniek (vervolg)

Wil jij leren werken met een professionele geluidsinstallatie? Dan is dit je kans! In samenwerking met het KultuurLoket verzorgt AE audio productions een vervolg workshop geluidstechniek voor (amateur) geluidstechnici. Je tickets reserveren kan via deze link.

Wat is het?

De dag begint met een korte opfrissing van de theorie. Daarna bouwen we een uitgebreide geluidsinstallatie op met meerdere speakers en monitoren. Dit keer werken we met een digitale 32 kanaals-mengtafel; de MIDAS M32R live. Alle functies zijn ook op afstand bedienbaar via de iPad. We gaan samen kijken naar de verschillen tussen het werken met analoge en digitale mixers. Verder gaan we oefenen met eq, effecten, aansturen van monitoren, delayen van speakers en nog veel meer. Ook gaan we uitgebreider in op het oplossen van rondzingende microfoons. Er wordt gebruik gemaakt van een 24 sporen live-opname met videobeelden van de band.

Voor wie?

Deze ééndaagse cursus is voor iedereen die beter wil leren werken met een geluidsinstallatie. Ben jij technicus van een koor, kerk of theatergezelschap? Speel je in een band, of ben je muziekdocent? Dan is deze workshop iets voor jou. Er is een bepaalde basiskennis gewenst. Je hebt bij voorkeur de beginnersworkshop gevolgd, of hebt al ervaring met het bedienen van geluidsinstallaties.

Docent

De workshop wordt gegeven door technicus Arnoud van der Laan. Hij verzorgt geluidstechniek voor koren, orkesten, bands en theatervoorstellingen. Ook is hij gastdocent aan het conservatorium in Haarlem.

Kosten en aanmelden

De cursusdag kost € 70. Er kunnen maximaal 10 mensen mee doen, dus wees er snel bij.
Voor meer info kun je contact opnemen met AE audio productions, Arnoud van der Laan op telefoonnummer (0598) 634616, of via info@ae-audio.nl.

Let op: Er is geen restitutie mogelijk als je na opgave je deelname annuleert, dus opgeven = meedoen. Mocht de workshop niet doorgaan dan ontvang je daarvan z.s.m. bericht en worden de betaalde kosten uiteraard terug gestort.

Gegevens

Datum:
19 maart
Tijd:
11:00 tot 16:00
Kosten:
€70
Evenement Categorie:
https://bijvrijdag.nl/agenda/workshop-geluidstechniek-vervolg/

Organisator

KultuurLoket
Telefoon:
(050) 3051 470
E-mail:
hallo@kultuurloket.nl

Locatie

VRIJDAG Concertzaal
Sint Jansstraat 7
Groningen, Groningen 9712 JM Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
050 3051 400
Bekijk de site van Locatie