Klanten beoordelen ons met een 8,0

Samen Slim Deelnemers Werven

14 november - 20:00 tot 28 november - 21:30€10
Laden Evenementen

Samen Slim Deelnemers Werven

De manier waarop we onze vrije tijd besteden verandert. We maken andere keuzes, ook in kunst- en cultuurbeoefening. Steeds meer verenigingen zien dan ook ledenaantallen teruglopen. Uit onderzoek blijkt dat het aandeel Nederlanders dat kunstzinnig of creatief bezig is in de vrije tijd wel gelijkt blijft (bron: LKCA, Monitor Amateurkunst 2017), maar de manier waarop zij deze hobby’s beoefenen verandert. En dat vraagt van aanbieders dat zij daarop inspelen. Het LKCA ontwikkelde de training om slim deelnemers te werven. In de provincie Groningen verzorgt het KultuurLoket deze training.

Over de training

Deze training helpt je de veranderingen voor jouw vereniging, organisatie of eigen praktijk in kaart te brengen. De training geeft een verfrissende kijk op het werven van deelnemers, dit kunnen zowel leden als cursisten zijn. Voordat we kijken naar succesvolle promotie, starten we vanuit de vraag hoe je aanbod aan kan sluiten op de wensen van je deelnemers. Na de training kan je je aanbod nog beter laten aansluiten bij de wensen van jouw doelgroep, of is het zelfs gelukt om aanbod voor een hele nieuwe doelgroep op te starten.

De training wordt gegeven door Isolde van Meerwijk van KultuurLoket. Aanmelden kan tot en met 7 november via deze link.

Praktisch

De training bestaat uit twee avonden, waarbinnen je informatie krijgt en gezamenlijk opdrachten doet. Tussen de trainingsavonden door krijg je een huiswerkopdracht mee. Op de laatste avond pitch je als vereniging of organisatie je mogelijke nieuwe plannen.

De trainingsdata zijn:

  • Maandag 14 november 2022 van 20.00 tot 21.30 uur
  • Maandag 28 november 2022 van 20.00 tot 21.30 uur

De kosten voor de training zijn € 10,- per persoon en bij de training hoort een praktijkboekje: een handige boekje waarin je alle stof rustig terug kunt lezen en waarin je de thuisopdrachten kunt maken.

Meedoen?

Per organisatie kunnen er 3-4 personen aan de training meedoen. Het is erg fijn als dit niet alleen bestuursleden zijn, neem ook een paar enthousiaste leden mee! Aanmelden kan tot en met 7 november via deze link.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Leonie Zuidema via hallo@kultuurloket.nl.

Gegevens

Begin:
14 november - 20:00
Einde:
28 november - 21:30
Kosten:
€10
Evenement Categorieën:
,

Locatie

VRIJDAG
Walstraat 34
Groningen, 9711 VS Nederland
Telefoon:
050 305 1435
Bekijk de site van Locatie

Organisator

KultuurLoket
Telefoon:
(050) 3051 470
E-mail:
hallo@kultuurloket.nl