CultuurCafé gemeente Groningen

21 januari - 19:30 tot 22:00
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Gemeente Groningen en KultuurLoket nodigen je van harte uit om aan te schuiven bij het online CultuurCafé dat we gezamenlijk openstellen op donderdag 21 januari vanaf 19.30 uur.

Het culturele veld heeft natuurlijk ook in de gemeente Groningen te maken met de gevolgen van de coronacrisis. Beleidsmedewerkers van de gemeente Groningen en de mensen van steuninstelling KultuurLoket horen graag van jou als direct betrokkene wat er speelt. Het kan dan over jezelf gaan of over de culturele organisatie waar je bij betrokken bent. Zo’n informatie-uitwisseling kan jammer genoeg nog niet in fysieke vorm maar wél online. Daarom bieden we je de gelegenheid je verhaal te doen in ons online CultuurCafé.

In het café tref je in elk geval Annemarie van der Molen. Zij is beleidsmedewerkster Cultuur bij de gemeente Groningen. Bij haar kun je terecht met je vragen, zorgen en opmerkingen over de actuele stand van zaken en de verwachte ontwikkelingen op het gebied van kunst en cultuur. Zij en de mensen van KultuurLoket proberen zo goed mogelijk op alle vragen te reageren.

Aanmelden

Het CultuurCafé is een mooie, laagdrempelige gelegenheid om als cultureel veld elkaar en de gemeente een beeld te geven van hoe de vlag erbij hangt en daar waar mogelijk, elkaar te inspireren. Het zou dan ook fijn zijn als jij erbij bent! Meld je aan door op deze link te klikken.

Gegevens

Datum:
21 januari
Tijd:
19:30 tot 22:00

Locatie

Online

Organisator

KultuurLoket
Telefoon:
(050) 3051 470
E-mail:
hallo@kultuurloket.nl
Bekijk de site van Organisator