Klanten beoordelen ons met een 8,0

Cursus Samen Slim Deelnemers Werven voor verenigingen in gemeente Het Hogeland

28 februari - 19:00 tot 20:30€25
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Cursus Samen Slim Deelnemers Werven

De manier waarop we onze vrije tijd besteden verandert. We maken andere keuzes, ook in kunst- en cultuurbeoefening. Steeds meer verenigingen zien dan ook ledenaantallen teruglopen. Uit onderzoek blijkt dat het aandeel Nederlanders dat kunstzinnig of creatief bezig is in de vrije tijd wel gelijkt blijft, maar de manier waarop zij deze hobby’s beoefenen verandert. En dat vraagt van aanbieders dat zij daarop inspelen. LKCA ontwikkelde een cursus om slim deelnemers te werven.

Over de cursus

Deze cursus helpt je de veranderingen voor jouw vereniging, organisatie of eigen praktijk in kaart te brengen. De cursus geeft een verfrissende kijk op het werven van deelnemers. Voordat we kijken naar succesvolle promotie, starten we vanuit de vraag hoe je aanbod aan kan sluiten op de wensen van je deelnemers. Na deze cursus kan je je aanbod nog beter laten aansluiten bij de wensen van jouw doelgroep, of is het zelfs gelukt om aanbod voor een hele nieuwe doelgroep op te starten.

De cursus bestaat uit drie avonden, waarbinnen je informatie krijgt en gezamenlijk opdrachten doet. Tussen de cursusavonden door krijg je een huiswerkopdracht mee. Op de laatste avond pitch je als vereniging of organisatie je mogelijke nieuwe plannen. De cursus wordt gegeven door cultuurcoach Joran de Boer.

Bij de cursus zit een e-learning-platform: een handige website waar je alle stof rustig terug kunt lezen en waar je de thuisopdrachten kunt maken. Je krijgt een toegangscode die je als organisatie kan gebruiken. Hiervoor betaal je eenmalig 25 euro. Ook na de cursus kun je de e-learning blijven raadplegen.

  • Maandag 28 februari, 19.00 – 20.30 uur
  • Maandag 14 maart, 19.00 – 20.30 uur
  • Maandag 28 maart, 19.00 – 20.30 uur

Meedoen?

Deze cursus wordt aangeboden door gemeente Het Hogeland, het Kultuurloket, Cultuurplatform Het Hogeland en Cultuurcentrum Hogeland. De kosten per deelnemer (€15 per deelnemer) worden gefinancierd door de gemeente. Bij deelname betaal je alleen € 25 per vereniging voor de e-learning.

Per organisatie kunnen er 2 tot 3 mensen aan de cursus meedoen (zowel bestuurders als leden). Stuur bij interesse een e-mail naar Joran via cultuurcoach@cultuurcentrumhogeland.nl.

Gegevens

Datum:
28 februari
Tijd:
19:00 tot 20:30
Kosten:
€25
Evenement Categorieën:
,

Locatie

De Meenschaar
Kapelstraat 9
Bedum, Groningen 9781 GK
Telefoon:
050 - 3014465
Bekijk de site van Locatie

Organisatoren

KultuurLoket
Gemeente Het Hogeland
Cultuurplatform Het Hogeland
Cultuurcentrum Hogeland