Klanten beoordelen ons met een 8,0

Cultuurcafé Westerkwartier

11 oktober - 19:30 tot 21:30
Laden Evenementen

Cultuurcafé Westerkwartier

Het Platform voor Cultuur en Kunst Westerkwartier (PLACK) en het KultuurLoket nodigen je uit voor het Cultuurcafé in Museum Wierdenland op dinsdag 11 oktober vanaf 19.30 uur. Het Cultuurcafé is een mooie, laagdrempelige gelegenheid om als cultureel veld met elkaar in gesprek te gaan. Meld je vóór 1 oktober aan via plackwesterkwartier@gmail.com.

Programma

In het najaar bieden CMO STAMM en het KultuurLoket i.s.m. het Cultuurplatform verschillende activiteiten aan. Tijdens het Cultuurcafé krijg je in korte presentaties meer informatie over:

Workshop Fondsenwerving van het KultuurLoket

Een goed idee, een speciaal concert of een festival: hoe krijg je de financiering rond zodat jouw plan werkelijkheid kan worden? Deze workshop van het KultuurLoket geeft je handvatten om je fondsenwerving zo goed mogelijk aan te pakken. Paula Mulder van het KultuurLoket vertelt wat er in de workshop aan bod komt.

Cursus Samen Slim Deelnemers Werven van het KultuurLoket

De manier waarop we onze vrije tijd besteden verandert. We maken andere keuzes, ook in kunst- en cultuurbeoefening. Verenigingen moeten hierop kunnen inspelen. Deze cursus geeft een verfrissende kijk op het werven van deelnemers, dit kunnen zowel leden als cursisten zijn. Paula Mulder van het KultuurLoket vertelt je over de cursus die in het najaar gegeven gaat worden.

Inspiratiesessie Vinden & Binden van vrijwilligers door CMO STAMM

Vrijwilligerswerk is belangrijk. Hoe bereik en betrek je een nieuwe groep vrijwilligers bij jouw doelstelling? En hoe hou je ze aangehaakt bij jouw activiteiten. Maud Diemer van CMO STAMM licht alvast een tipje van de sluier. In het najaar wordt hierover een Inspiratiesessie georganiseerd.

Vrijwilligersbeleid Museum Wierdenland

Han Meuleman van het Museum Wierdenland vertelt je over hun vrijwilligersbeleid en hoe zij de ruim 70 vrijwilligers aan zich weten te binden!

Presentatie resultaten Cultuurenquête

Beleidsambtenaar Esther Kooi van de gemeente geeft een presentatie over de resultaten van de cultuurenquête die in het voorjaar is uitgezet. Daarnaast is er natuurlijk ruimte voor netwerken!

Gegevens

Datum:
11 oktober
Tijd:
19:30 tot 21:30
Evenement Categorieën:
, , ,

Locatie

Museum Wierdenland
Van Swinderenweg 10
Ezinge, Groningen 9891 AD

Organisatoren

KultuurLoket
Het Platform voor Cultuur en Kunst Westerkwartier (PLACK)
CMO STAMM