Klanten beoordelen ons met een 8,1

Workshop Marketing x Cultureel Ondernemerschap

10 juni - 19:30 tot 22:00Gratis
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Je werkt al een tijdje als professional in de culturele (amateurkunst)sector en vraagt je misschien af; hoe zet ik mezelf goed in de markt? Tijdens deze workshop leer je hoe je effectief gebruik kunt maken van inzichten uit de marketing om jezelf als cultureel ondernemer goed te kunnen profileren.

 Als professional ben je volop bezig met de inhoud van je vakgebied, zoals het regisseren van een theatergezelschap, je dirigentschap, het meewerken aan optredens en concerten of je eigen lespraktijk. In welke vorm dan ook, je bent een cultureel ondernemer met een gemengde beroepspraktijk in de breedste zin van het woord en je wilt jouw diensten beter promoten.

Tijdens deze workshop krijg je meer verdieping in cultureel ondernemerschap en de bijbehorende marketingaspecten. Docent Harm Timmerman leert je hoe je jouw marketingplan maakt. Met toegankelijke marketingmodellen wordt de theorie heel praktisch gemaakt. De workshop wordt gegeven door Harm Timmerman: musicoloog en HBO-docent popular music, music management, commerciële economie en marketing.

Inhoud workshop

  • Nut en noodzaak van marketing
  • SDP: Segmentatie, Doelgroep en Positionering
  • Doelstellingen
  • Concurrentie
  • Branding (Identiteit en Imago)
  • USP (Unique Selling Points)
  • Positionering
  • Welke middelen zet je in (o.a. social media): Digital Marketing en Events

Datum:                        Maandag 10 juni
Tijd:                             19.30 – 22.00 uur
Locatie:                       VRIJDAG, Walstraat 34, Groningen
Kosten:                      € 30 per persoon.

Meld je aan door hier een ticket te kopen. Verkoop loopt via stichting VRIJDAG).

We bieden nu een speciale actie aan; 2 voor de prijs van 1! Iedereen die zich aanmeldt mag dus gratis een extra persoon meenemen naar de workshop. Geïnteresseerd? Koop een ticket en mail naar hallo@kultuurloket.nl dat je iemand meeneemt.

Voor wie
Deze workshop is voor alle professionals die werkzaam zijn in de culturele (amateurkunst)sector in de provincie Groningen. Denk hierbij aan regisseurs, dirigenten en docenten, maar ook decorontwerpers, project- en productieleiders, licht- en geluidstechnici, enz.

Andere workshops van KultuurLoket
Wil je meer weten over het werven van deelnemers? Volg dan onze (gratis) workshop Leden Werven. Deze workshops is ook geschikt voor culturele organisaties en verenigingen. Ben je betrokken bij projecten en denk je dat de organisatie ondersteuning kan gebruiken bij de fondsenwerving? Dan kunnen zij terecht bij de (gratis) workshop Fondsenwerving.

Gegevens

Datum:
10 juni
Tijd:
19:30 tot 22:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Groningen (VRIJDAG, Walstraat 34)

Organisator

KultuurLoket
Telefoon
(050) 3051 470
E-mail
hallo@kultuurloket.nl