Klanten beoordelen ons met een 8,1

Bijeenkomst Vrijwilligers Centraal (Slochteren)

25 mei 2023 - 19:00 tot 22:00Gratis
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

In Slochteren en omstreken werken veel verenigingen en organisaties met vrijwilligers. Voor de een loopt dit op rolletjes, terwijl het voor de ander een flinke uitdaging kan zijn. Daarom nodigen we je uit om met een aantal verenigingen en organisaties uit jouw regio de successen en eventuele zorgen te delen. We kunnen vast heel veel van elkaar leren!

Wat doe je om je huidige vrijwilligers te behouden? Hoe zorg je dat vrijwilligers bijgeschoold worden? Hoe kom je aan nieuwe vrijwilligers? Dit zijn zomaar wat vragen die jou gesteld kunnen worden door één van de zes dates die op donderdag 25 mei bij jou aan tafel plaatsnemen. Hoewel we niet kunnen garanderen dat er vonken zullen overspringen, zijn we er wel van overtuigd dat iedereen met nieuwe ideeën, energie en contacten naar huis zal gaan.

Natuurlijk hoort er bij een date-avond een heerlijk hapje en drankje. Wij staan klaar om dit (met liefde) voor jou te serveren.

  • Locatie: MFC Het Houtstek | Hoofdweg 9A, Slochteren
  • Wanneer: donderdag 25 mei (19.00 – 22.00 uur)
  • Aanmelden: Zowel een bestuurslid en vrijwilliger van jouw vereniging of stichting zijn van harte welkom. Aanmelden kan door hier op de link te klikken.

Programma

  • 19.00 uur: Ontvangst
  • 19.15 uur: Samenvatting recente behoeftepeiling en succesverhalen uit de regio
  • 19.45 uur: Start speed-dates
  • 21.00 uur: Creatieve samenvatting, borrel en nazit

Vrijwilligers Centraal

In dorpen, buurten en bij sport- en culturele verenigingen draaien activiteiten vaak op vrijwilligers. Veel verenigingen ervaren dat het steeds lastiger is actieve vrijwilligers te vinden om de boel draaiende te houden. Provincie Groningen, Groninger Dorpen, Huis voor de Sport Groningen, CMO STAMM en KultuurLoket hebben de handen daarom ineen geslagen om al deze verenigingen te versterken en ondersteunen.

Gegevens

Datum:
25 mei 2023
Tijd:
19:00 tot 22:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisatoren

KultuurLoket
CMO STAMM
Groninger Dorpen
Provincie Groningen
Huis voor de Sport Groningen

Locatie

MFC Houtstek
Hoofdweg 9a
Slochteren, 9626 AC
+ Google Maps
Telefoon
(0598) 218 536
Bekijk de site van Locatie