Klanten beoordelen ons met een 8,1

Maak muziek met Blanks

Maak muziek met Blanks

Altijd al eens je eigen kerstsong willen maken? Grijp nu je kans!

Stap binnen in de wereld van muzikant en Youtubesensatie Blanks (Simon de Wit) die samen met het publiek tekst, sounds, melodie, ritme en andere ingrediënten combineert tot een nieuwe kersthit. Ook komen we het nodige te weten over de artiest achter Blanks en zijn weg in de muziekwereld. Het belooft een muzikale en interactieve middag.

Dit wordt een unieke ervaring. Wil je erbij zijn? Reserveer snel je kaartje! (Ook dit event is geheel gratis)

Let op: dit programmaonderdeel is voor de vrijetijdskunstenaar.

meer

  • Tijd: 19:00 – 20:00
  • Locatie: Forum Groningen, Rabo Studio
  • Voor: de vrijetijdsmuzikant

Bio

Blanks

Herinner jij je dat ene liedje nog die je op repeat had tijdens die geweldige vakantie met vrienden? En dat gelukkige, melancholische gevoel dat het je nu geeft? Dat is wat muzikant Blanks wil met zijn muziek. 

 Startend als slaapkamerproducer in zijn ouderlijke huis, is de 26-jarige songwriter tegenwoordig al de meest veelbelovende indie-pop artiest uit Nederland. Zijn laatste single ‘Not Scared Anymore’ is geschreven tijdens een periode waarin Blanks twijfelde aan zichzelf, zijn muzikale capaciteit en zijn toekomst. Het liedje gaat over het najagen van de dromen, over het loslaten wat andere mensen denken, over kiezen voor wat je gelukkig maakt en over actie ondernemen. Het geeft je een gevoel dat je alles kan.

Blanks zoekt altijd naar nieuwe manieren om in contact te komen met zijn fans. Dankzij zijn social media kanalen lukt dat fantastisch en heeft hij meer interactie dan ooit! Dit maakt Blanks een deel van de nieuwe golf muzikanten als Conan Grey, Troye Sivan en Shawn Mendes. Ook deze artiesten behaalden succes door de hoge interactie met hun fans dankzij de online media kanalen.

Met zijn succesvolle Instagram kanaal, probeert Blanks zijn fans mee te nemen in het proces van het maken van liedjes. Dit concept resulteerde in songs als ‘Wave’, ‘Bittersweet’ en ‘Higher’. Op zijn YouTube kanaal ‘Music By Blanks’, welke momenteel 1,3 miljoen volgers telt, uit hij zijn onvoorwaardelijke liefde voor muziek door middel van concepten als ‘One Hour Song Challenge’ en ‘Blanks Invites’. In deze laatste serie nodigt hij artiesten uit om een studiosessie te houden. Denk aan artiesten als Alfie Templeman, Dayglow, San Holo en Sheppard. Naast deze muzikale projecten onder de naam Blanks, is hij ook een online mentor in zijn eigen songwriting en productie klas. Dit doet hij naast artiesten als ‘Charlie Puth’, ‘Ryan Tedder’ en ‘Louis Bell’.

De Nederlandse muzikant speelde al op showcase festivals als ESNS, New York Indie Week en Reeperbahn. In 2020 was hij de headliner op VidCon London 2020, hij verscheen op MTV’s TRL en werd genomineerd voor een MTV Push Award. Door zijn deelname aan Beste Zangers 2022, heeft hij een heel nieuw publiek gegrepen. Met zijn overexcited en enthousiaste personaliteit, pakt hij iedereen in! Blanks zal tijdens het nieuwe seizoen van The Voice Kids Vlaanderen hulpcoach zijn bij coach Pommelien Thijs. In september 2023 gaat Blanks op tour door de EU en UK. Daarnaast werkt hij aan zijn opkomende EP waar ook de singles ‘Breathe In Breathe Out’, ‘What You Got (Ayo)’, ‘Nobody Knows’ en ‘Not Scared Anymore’ op zullen staan.

POPgroningen

Richte Westerman en Tom Röfekamp van POPgroningen hosten dit programma.

POPgroningen is de popkoepel van provincie Groningen. Ze stimuleren, ontwikkelen en promoten popmuziek van Groningse bodem. Ze willen het popklimaat in onze provincie verbeteren en versterken, samen met spelers uit het popcultuurwerkveld. Ook zijn ze lid van POPnl, een samenwerkingsverband tussen de popkoepels van Nederland.

www.popgroningen.nl